Advertisement

Salih Uçan Trabzonspor / Salih Uçan Empoli'yi ipten aldı - Son dakika İtalya Serie ... : Bu sezon alanyaspor'da ortaya koyduğu futbolla birçok takımın transfer listesine giren salih uçan, trabzonspor'un radarına takıldı.

Salih Uçan Trabzonspor / Salih Uçan Empoli'yi ipten aldı - Son dakika İtalya Serie ... : Bu sezon alanyaspor'da ortaya koyduğu futbolla birçok takımın transfer listesine giren salih uçan, trabzonspor'un radarına takıldı.. Son dakika trabzonspor transfer haberi.yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan trabzonspor, bonservis maliyeti olmadığı için salih uçan'ı gündemine aldı. Alanyaspor'un orta sahadaki en önemli. Trabzonspor'da transfer politikası ucuz, kaliteli, genç futbolcularla bonservisi elinde yıldızlar. Trabzonspor'da son dakika gelişmeler trabzonspor yorumları trabzonspor maç analizi. Süper lig'in 3 büyük kulübü salih uçan'ın peşine düştü.

Trabzonspor'un ve abdullah avcı'nın da ilgisi var ama son kararı salih verecek dedi. Bu sezon alanyaspor'da ortaya koyduğu futbolla birçok takımın transfer listesine giren salih uçan, trabzonspor'un radarına takıldı. Henüz net olarak karar vermiş olmasa da salih uçan'ın trabzonspor'a daha yakın olduğu belirtiliyor. Uçan artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. dedi. Trabzonspor'un trasnferde çok ısrarcı olduğu iddia edilirken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu beşiktaş ve galatasaray da istiyor.

Beşiktaş, Salih Uçan'la her konuda anlaştı - Haberler Spor
Beşiktaş, Salih Uçan'la her konuda anlaştı - Haberler Spor from foto.haberler.com
Siyah beyazlı ekibin kadrosuna katmak istediği salih uçan'ın menajerinden açıklama geldi. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen trabzonspor, alanyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek salih uçan'ı gözüne kestirdi. 27 mart 2021 cumartesi 06:50 güncelleme tarihi: Henüz net olarak karar vermiş olmasa da salih uçan'ın trabzonspor'a daha yakın olduğu belirtiliyor. Galatasaray ve beşiktaş'ın da istediği salih uçan için ilk hamleyi yapan trabzonspor, bize gel vazgeçilmez ol diyerek 27 yaşındaki oyuncuyu ikna trabzonspor haberleri giriş tarihi: Trabzonspor'un transfer listesindeki salih uçan'ın menajeri açıklama yaptı. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri. Buca'da keşfedilen ve sırasıyla fenebahçe, roma, sion, empoli formalarını giyen salih uçan 2019 yılından bu yana alanyaspor'da oynuyor.

Galatasaray ve beşiktaş'ın da istediği salih uçan için ilk hamleyi yapan trabzonspor, bize gel vazgeçilmez ol diyerek 27 yaşındaki oyuncuyu ikna trabzonspor haberleri giriş tarihi:

Tabii ki büyük takımlar arıyor. Senelik 10 milyon tl maaş talep eden başarılı futbolcunun, aynı zamanda imza parası da istediği öğrenildi. Hedef mali disiplini bozmadan şampiyonluğa koşan bir takım yaratmak. Trabzonspor'un ve abdullah avcı'nın da ilgisi var ama son kararı salih verecek dedi. Uzun, konuyla ilgili radyospor'a yaptığı açıklamada; Haber > trabzonspor > trabzonspor salih uçan'a ne kadar ödeyecek! Deneyimli teknik adamın ısrarla kadrosuna görmek istediği salih'in şartları trabzonspor'u hayli zorluyor. Trabzonspor'un teklif yaptığı fakat beşiktaş ile anlaşma aşamasında olan salih uçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak. €4.60m* jan 6, 1994 in mugla, turkey. Trabzonspor'un ve abdullah avcı'nın da ilgisi var ama son kararı salih verecek dedi. Uçan'la konuşan bir başka teknik adamda sergen yalçın oldu. Bucaspor'da oynadığı dönem bir çok talibi olduğunu kaydeden salih bu takımlarından birinin de trabzonspor oldğunu dile getirdi. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri ömer koray uzun, trabzonspor'un kendilerini aradığını doğruladı.

03 mart 2021 çarşamba 11:27. Trabzonspor'dan salih uçan atağı geldi. Beşiktaş ve trabzonspor'un aradığı doğru. Orta alandaki kaliteyi çoğaltmak isteyen avcı, merkezde iki yönlü oyunuyla fark yaratan salih uçan'ın trabzonspor'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyor. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri.

Empoli Fenerbahçeli Salih Uçan için geliyor! - Sayfa 1 ...
Empoli Fenerbahçeli Salih Uçan için geliyor! - Sayfa 1 ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Tabii ki büyük takımlar arıyor. Sezon sonunda galatasaray'a mı, beşiktaş'a mı gideceği şeklinde iddialar ortaya atılan salih uçan için ilk resmi hamle trabzonspor'dan geldi. Alanyaspor'un orta sahadaki en önemli. Uçan'la konuşan bir başka teknik adamda sergen yalçın oldu. Siyah beyazlı ekibin kadrosuna katmak istediği salih uçan'ın menajerinden açıklama geldi. 27 yaşındaki futbolcu, galatasaray ve beşiktaş'ın da gündeminde. 27 mart 2021 cumartesi 08:58.

27 mart 2021 cumartesi 08:58.

Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri ömer koray uzun, trabzonspor'un kendilerini aradığını doğruladı. Beşiktaş ve trabzonspor'un aradığı doğru. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen trabzonspor, alanyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek salih uçan'ı gözüne kestirdi. Salih ucan, 27, from turkey alanyaspor, since 2019 central midfield market value: Alanyaspor forması giyen salih uçan için menajeri ömer koray uzun'dan transfer açıklaması geldi. Trabzonspor'un teklif yaptığı fakat beşiktaş ile anlaşma aşamasında olan salih uçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri. Alanyaspor'un orta sahadaki en önemli. Trabzonspor'un transfer listesindeki salih uçan'ın menajeri açıklama yaptı. Tabii ki büyük takımlar arıyor. Uzun, salih uçan'a çok teklif olması gayet normal. Trabzonspor yöneticileri de salih uçan'a ilgilerinin olduğunu doğruladı. Süper lig'de alanyaspor ile gösterdiği performans ile devleri peşine takan salih bakasetas bildiğiniz gibi!

Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Trabzonspor'un teklif yaptığı fakat beşiktaş ile anlaşma aşamasında olan salih uçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen trabzonspor, alanyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek salih uçan'ı gözüne kestirdi. Orta alandaki kaliteyi çoğaltmak isteyen avcı, merkezde iki yönlü oyunuyla fark yaratan salih uçan'ın trabzonspor'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyor. Senelik 10 milyon tl maaş talep eden başarılı futbolcunun, aynı zamanda imza parası da istediği öğrenildi.

Salih Uçan ayrılıyor! İşte yeni takımı! - Tüm Spor Haber
Salih Uçan ayrılıyor! İşte yeni takımı! - Tüm Spor Haber from i13.haber7.net
Salih uçan'ın menajeri ömer koray uzun bu haberleri doğruladı. Salih uçan'ın menajerinden açıklama geldi! Tabii ki büyük takımlar arıyor. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri ömer koray uzun, trabzonspor'un kendilerini aradığını doğruladı. Hedef mali disiplini bozmadan şampiyonluğa koşan bir takım yaratmak. Uçan artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. dedi. Galatasaray ve beşiktaş'ın da istediği salih uçan için ilk hamleyi yapan trabzonspor, bize gel vazgeçilmez ol diyerek 27 yaşındaki oyuncuyu ikna trabzonspor haberleri giriş tarihi:

Trabzonspor'un trasnferde çok ısrarcı olduğu iddia edilirken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu beşiktaş ve galatasaray da istiyor.

Süper lig'de alanyaspor ile gösterdiği performans ile devleri peşine takan salih bakasetas bildiğiniz gibi! Tabii ki büyük takımlar arıyor. Siyah beyazlı ekibin kadrosuna katmak istediği salih uçan'ın menajerinden açıklama geldi. Beşiktaş ve trabzonspor'un aradığı doğru. Salih uçan'a 4 yıllık sözleşme teklif eden trabzonspor, başarılı oyuncunun kararını bekliyor. Bucaspor'da oynadığı dönem bir çok talibi olduğunu kaydeden salih bu takımlarından birinin de trabzonspor oldğunu dile getirdi. Salih uçan, alanyaspor ile yollarını ayırdığını açıkladı. Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Alanyaspor forması giyen salih uçan için menajeri ömer koray uzun'dan transfer açıklaması geldi. Biz, salih ile oturduk ve konuştuk. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri. Trabzonspor'un trasnferde çok ısrarcı olduğu iddia edilirken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu beşiktaş ve galatasaray da istiyor. Son dakika trabzonspor transfer haberi.yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan trabzonspor, bonservis maliyeti olmadığı için salih uçan'ı gündemine aldı.

Trabzonspor'da transfer politikası ucuz, kaliteli, genç futbolcularla bonservisi elinde yıldızlar salih uçan. Beşiktaş ve trabzonspor'un aradığı doğru.

Post a Comment

0 Comments