Advertisement

Galatasaray Hatayspor Ofsayt Çizgisi - Gazetelerde günün spor sayfaları | Mackolik.com : Maç kanali mert kaya yıl önce.

Galatasaray Hatayspor Ofsayt Çizgisi - Gazetelerde günün spor sayfaları | Mackolik.com : Maç kanali mert kaya yıl önce.. 2 gol atmış 4 gol yedirmiş. Pozisyon öncesinde ali yavuz'un ofsaytta olmadığı tespit edildi ve kerem'in attığı gol geçerli sayıldı. Bizde galatasaray 4 2hatayspor sanıyoduk? Süper lig'de bu hafta hatayspor deplasmanına konuk olacak galatasaray'da. Hakem hatayspor maçı kazansın diye herşeyi yapıyor bu maçta.

Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor. 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı. 2 omer bayram (yed) galatasaray 100. 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı) 1.

En minik şampiyon!
En minik şampiyon! from img3.aksam.com.tr
Emre mor' un ofsayt pozisyonunda ofsayt çizgisi iki korner direği arasındaki çizgiye paralel değil. .çoğu zaman da hiç gösterilmiyor. 59' marcao teixeira, ceza yayı çizgisi üstünde rakibine yaptığı var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray kırmızı kart: Hakem hatayspor maçı kazansın diye herşeyi yapıyor bu maçta. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Haftasında akhisarspor ile karşılaşan galatasaray, 13. 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı. Spor toto süper lig'in 11.

Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün var'da incelenmemesinin sebebinin kamera yetersizliği olduğu öğrenildi.

1 hélder barbosa (yed) hatayspor 100. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Ama öncesinde kendisine pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı. Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Haftasında galatasaray evinde hatayspor'u konuk etti. Fenerbahçeliyim hakemi boğasım geldi aq çocuğu neresi ofsayt. Hatayspor defansındaki bir oyuncu, ofsaytta olan ve pozisyona devam eden. Galatasaray yarı sahası kale çizgisi yakınlarında kullanacağı taç atışını değerlendirebilecekmi? Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor.rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu mame diouf. Emre mor' un ofsayt pozisyonunda ofsayt çizgisi iki korner direği arasındaki çizgiye paralel değil.

2 gol atmış 4 gol yedirmiş. 59' marcao teixeira, ceza yayı çizgisi üstünde rakibine yaptığı var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray kırmızı kart: Galatasaray 4 kasimpaşa 1 özet galatasaray maç özeti galatasaray kasımpaşa maç. 2 omer bayram (yed) galatasaray 100. 80 gökhan karadeniz (atakaş hatayspor).

Hatayspor Konyaspor'u yeni gol kralı Boupendza'yla geçti ...
Hatayspor Konyaspor'u yeni gol kralı Boupendza'yla geçti ... from gazetefarki.com
Aspor şerefsizi ofsayt pozisyonunu vermedi mi hala. 2 omer bayram (yed) galatasaray 100. Hatayspor defansındaki bir oyuncu, ofsaytta olan ve pozisyona devam eden. Hatayspor için ofsayt bayrağı havada. Süper lig'de bu hafta hatayspor deplasmanına konuk olacak galatasaray'da. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. .çoğu zaman da hiç gösterilmiyor. 2 gol atmış 4 gol yedirmiş.

Sarı kırmızılıların yediği gol var kararıyla iptal edilirken pozisyona neden ofsayt verildiği.

Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün var'da incelenmemesinin sebebinin kamera yetersizliği olduğu öğrenildi. Hatayspor boupendza için krasnodar ile anlaştı. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Süper lig'de bu hafta hatayspor deplasmanına konuk olacak galatasaray'da. Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki 00:04. Ofsayt çizgisi yanlış mı çekildi? Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Hatayspor defansındaki bir oyuncu, ofsaytta olan ve pozisyona devam eden. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Sarı kırmızılıların yediği gol var kararıyla iptal edilirken pozisyona neden ofsayt verildiği. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Hakem hatayspor maçı kazansın diye herşeyi yapıyor bu maçta.

90' + 3' galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama öncesinde kendisine pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçeliyim hakemi boğasım geldi aq çocuğu neresi ofsayt. Bizde galatasaray 4 2hatayspor sanıyoduk? Gündeme ise daha önce lig tv'nin ofsayt çizgilerini çeken firmanın var sistemi için tff ile yaptığı anlaşma geldi. Spor toto süper lig'in 11.

Beşiktaş idman - 8 Ocak - Sporx Galeri
Beşiktaş idman - 8 Ocak - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Emre mor' un ofsayt pozisyonunda ofsayt çizgisi iki korner direği arasındaki çizgiye paralel değil. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı) 1. 1 hélder barbosa (yed) hatayspor 100. Ofsayt çizgisi yanlış mı çekildi? Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Aspor şerefsizi ofsayt pozisyonunu vermedi mi hala. Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki 00:04.

Galatasaray 4 kasimpaşa 1 özet galatasaray maç özeti galatasaray kasımpaşa maç. Ofsayt çizgisi yanlış mı çekildi? Galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynadığı türkiye kupası çeyrek final rövanş maçına video yardımcı hakem (var) kararları damga vurdu. Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaray yarı sahası kale çizgisi yakınlarında kullanacağı taç atışını değerlendirebilecekmi? .çoğu zaman da hiç gösterilmiyor. Pozisyon öncesinde ali yavuz'un ofsaytta olmadığı tespit edildi ve kerem'in attığı gol geçerli sayıldı. 59' marcao teixeira, ceza yayı çizgisi üstünde rakibine yaptığı var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray kırmızı kart: Fenerbahçelilerin ofsayt olarak itiraz ettiği pozisyon var taraftarlar şaşkın. Galatasaray yedek kadrosu çöp bunu kabul ediyoruzda. Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor.rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu mame diouf. 2 gol atmış 4 gol yedirmiş. Haftasında galatasaray evinde hatayspor'u konuk etti.

Galatasaray yedek kadrosu çöp bunu kabul ediyoruzda hatayspor galatasaray. 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı) 1.

Post a Comment

0 Comments